Beklenen telefon Samsung Galaxy Fold Türkiye lansmanı bugün verilen özel bir davet ile gerçekleştirildi.

Tüm dünyanın merakla beklediği ve özel olarak geliştirilen ekran teknolojisi ile üretilen Samsung Galaxy Fold perakende satışa sunulan dünyanın ilk katlanabilir ekranlı akıllı telefon olma özelliğini de taşıyor.

Katlanabilir ekranlı olmasının avantajlarının yanında güçlü donanımı ve şıklığıyla da adından çok söz ettirecek olan Samsung Galaxy Fold ilk etapta dünyanın belirli ülkelerinde satışa sunuluyor olacak. Bu ülkelerden bir tanesi olan Amerika Birleşik Devletleri‘ nde geçtiğimiz günlerde satışa sunulan 10.000 adet Galaxy Fold dakikalar içerisinde tükendi.

Dünyanın belirli ülkelerinde satışa sunulan Galaxy Fold’ un lanse edileceği ülkeler arasında olan Türkiye’ de Galaxy Fold görücüye çıktı. Özel bir lansman daveti ile tanıtılan Galaxy Fold katılımcıların beğenisini de topladı.

Önümüzdeki günlerde satışa sunulacak olan Galaxy Fold’ un 3 rengi bulunuyor. Gri, Mavi ve Siyah üçlemesiyle satışa sunulacak olan modelin tüm renkleri Türkiye’ de de teknoloji meraklılarının beğenisine sunulacak.

Samsung‘ un Türkiye pazarına verdiği önemi de gösteren Galaxy Fold ürünün satış tarihi bugün itibariyle net olarak belli olmasa da Mayıs ayına kadar raflarda yerini alması bekleniyor.

Katlanabilir ekran deneyimini ilk olarak güncel hayatımızda kullanabileceğimiz Galaxy Fold’ un ele oturması ve cepte taşınabilirliği gerçekten mükemmel. Ağırlık ve kalınlık kaygısını telefonu elinize aldığınız zaman bir kenara bırakacağınızı şimdiden söyleyebiliriz.

Tasarım olarak tamamen çığır açan bir yeniliği bize sunmasının yanında, 12 GB Ram, 512 GB Dahili Hafıza, 6 Kamera gibi güçlü donanım özellikleriylede dikkat çeken Galaxy Fold, Google ile yapılan çalışmanın neticesinde ekranlar arasında da akıcı bir geçiş sağlıyor.

Bir akıllı telefondan fazlası olarak nitelendirebileceğimiz Galaxy Fold hakkında düşünceleriniz telefonu elinize aldığınız zaman şekillenebiliyor. Boyut, kalınlık gibi rakamlara bakıldığında “bu telefon kullanılamaz” gibi yorumlar yapabilirsiniz, ancak telefonu elinize alıp, kullanmaya başladıktan sonra bir daha farklı bir telefon kullanmanız oldukça zor olacaktır.

Note serisi telefonları andıran bir kullanızı kitlesine sahip olacağını düşündüğümüz Galaxy Fold özellikle Note kullanıcılarının da gözdesi oluyor. “Keşke bir de kalemi olsa” diyen Note serisi kullanıcılarını rahatlıkla duyabiliyoruz. Samsung’ un bu çağrıya ise çok yakın bie gelecekte sessiz kalmayıp cevap vereceğini size şimdiden aktarabiliriz.

Ülkemiz için belirlenecek olan satış fiyatını merak ettiğinizden eminiz. Şu an için net bir rakam belirtilmediğini ve kesin satış tarihinin bugün itibariyle açıklanmadığını size aktarabiliriz. Satış tarihi ve fiyatı açıklandığı zaman sizlere bilgisini en hızlı şekilde ulaştıracağız.

Şimdi sizleri bugün lanse edilen Samsung Galaxy Fold videosu ile baş başa bırakıyoruz.

@ardameric

PAYLAŞ
Önceki İçerikKorkmayın, Robotlar Dünyayı Ele Geçirmeyecek
Sonraki İçerikE-ticaret Sektöründe Bir İlk
Kendisi 1998 yılından beri bilfiil teknoloji sektörünün içinde bulunmaktadır. Geçen yıllar içerisinde profesyonel olarak Türkiye ve yurtdışında, büyük ölçekli uluslararası firmalarda yöneticilik ve danışmanlık görevlerinde bulunmuştur. Pazarlama, strateji, inceleme, denetleme görevlerini yerine getirirken, akıllı telefon ve tablet ürünlerinin de içinde bulunduğu birçok alanda profesyonel uzmanlık sertifikalarına hak kazanmıştır. Televizyon ve radyo programcılığı ile birlikte Big Partner Group Genel Müdürlüğü ve bipago Genel Yayın Yönetmenliği görevlerini de sürdürmektedir.

YORUM YAZ

Yorumunuzu buraya girebilirsiniz.
Lütfen adınızı buraya girin